24 Temmuz 2012 Salı

20. haftayı selamlamışken..

Zor geçti çok zor..

Hala kusmalar devam ediyor.
Ne yatabiliyorum, ne kalkabiliyorum.Şimdiden böyleyse son haftaları düşünemiyorum.Dogum tarihimizi 15 aralık olarak belirlediler ama o kadar dayanabilir miyiz bilmiyorum.
20. haftayla göbegim birden kocaman oldu.Şaka gibi..Totalde 5 - 6 kilo aldım.Ama çok daha şiş hissediyorum.Sıcakların da etkisi var sanırım.
Bulantılarım bi nebze azaldı ama hala geçmedi.. Geriye dönüp baktığımda sudan kusan biri olarak oldukça iyileşmiş görüyorum kendimi,böbrekte büyüme var ama dayanılmayacak gibi değil.Tahammülsüz olduğum tek şey sıcak.Klima altında bile nefes alamıyorum.Geceleri uyku haram.Kasılmalar zorluyor..Klasik hamile şikayetleri :) Ay sonunda şeker yüklememiz var umarım onda da bir sıkıntı çıkmaz..

Çok güzel geçti çok..

Bir kızımız ,bir oğlumuz oluyor.Detaylı ultrasonumuzda hiç bir sıkıntı çıkmadı,ayrı yumurta ikizleri,bu bizim için büyük bi şans hastalık riskini oldukça azaltıyor.
Bol bol alışveriş yapıyoruz , bol bol hediye kabul ediyoruz.Ailelerimiz,dostlarımız bize fırsat kalmadan dolaplarını donattılar.Şanslıyız.Çok şanslıyız.
Tekme olup olmadıklarını anlayamadığım kasılmalardan dün bir tekmeyle nasibimi aldım,öyle ki uykumdan uyandırdı,lokum karnıma vurdu sandım.Bi baktım lokumum taa nerelerde kıyamam :)
Kiloları,boyları 10 gün kadar ileride maşallah.
Oğlum çok yaramaz :) Detaylı ultrasonda kızımın suratını hiç göremedik çakal carlos eliyle ayagıyla kızımın suratını kapaya kapaya bi hal oldu :) Rekabet ana karnında başladı :)
Kilo olarak kızım daha gerideydi,oğlana yetişmiş :)
Kokuları burnumda sanki..
Çok yakışıklı,kocaman,güçlü bir babanız,dünya tatlısı en az sizin kadar bebek 4 ayaklı nazlı bir kardeşiniz,kocaman bir aileniz,teyze güzelleriniz var.Tek eksiğimiz sizsiniz.Ama sakın erken geliyim demeyin,biz bekleriz sizi annecim..





2 yorum:

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Sémy hiç anlamıyorum nasıl oldu da postların bende güncellenmedi. Ben senin yazmayı bıraktığını sanıyordum ,şimdi Mail kutumda yorumunu görünce bir bakayım sana dedim ve... Canım benim nasıl güzel bir haber bu? Aileniz büyüyor ,sen kandı kanından kendi canından iki harika cana anne olmaya hazırlanıyormuşsun meğer! Çok sevindim çook! Allah yardımcın olsun,bu günler sıkıntısız geçsin ve bebeklerin doğum haberini alalım. Bak heyecandan sizi kutlamayı unuttum. Kutlarım kutlarım kutlarım...
Alaçatı önerin için çok teşekkürler canım. Denize yakın olması 1.tercihimiz. Alaçatı'ya çok kısa sürede ulaşabilme lüksüne sahip şımarık İzmirliler olarak biz Bodrum,fethiye filan düşünmüştük ama tatilimiz şekillendi gibi. Maalesef Keşkülsüz bir Yunan Adası tatili yapacağız . Tekrar teşekkürler ve sevgiler...

Sémy dedi ki...

:)bazen takılıyor sanırım güncellenmiyor.
Çok teşekkür ederim Nilgün ablacım güzel içten dilekelrin için,umarım kazasız belasız vakitlice atlatırız :)
Tatilde de size çoook keyifli,bol dinlenceli,neşeli bir tatil diliyorum kızları ve sizi ayrı ayrı öpüyorum izninizle.
Sevgiler :)