11 Aralık 2010 Cumartesi

Ve zümrüt gözlü küçük kadınımı uğurladık...

İnsanın canı bu kadar acıyabiliyormuş demek ki...
İlk annem ananem... Kucağımızda indirdiğimiz evinin önüne o çirkin tabutla geri götürdük seni..
Son kez  -yıkarlarken- yanında olabildim. Soğuk ellerini öptüm bol bol, sıkı sıkı tuttum.Yanındayım korkma diyebilmek için.Hissedebilirmişsin gibi.. Onca acıya o küçücük bedeninle katlanırken hiç gitmek istemedin.Ama olmadı...
Elinden geleni yapsa da insan içi rahat etmiyormuş demek ki..
Herkese benim ismimle seslendiğin o günler bitti mi ki ? Ben anane güzeli diye en sıkkın olduğumda bile gülerek yanına koşamayacak mıyım şimdi? Beni görünce ışıldayan o gözlerin kapanmamıştı ki..Yok yok inanmamak en güzel çözüm , ruhun inkarı..
Kimseyi sevmiyorum bugün.Ersan'ı,Lokum'u,Atakan'ı bile.. Kötü tesadüf Ersan'ın bugün doğum günü.
Herkes dokunuyor,herkes yoruyor. Hırsımı birilerinden çıkarasım var. Ve dengesiz kararlarım.Sığamıyorum kendi kalıbıma.Çığlıklarla ağlayasım varken susuyorum.Birileriyle dertleşmek isterken herkese koca bir set çekiyorum.
Seni orada yapayalnız bıraktığımızı düşündükçe...
Soğuk toprak üşütmesin onu Allahım ne'olur...
Tek tesellim dedeciğime kavuşmuş olman.Sen ona emanetsin artık bir de yüce rabbime.
Çok seviyorum seni çok.
Kokun taa en içimde..

7 yorum:

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Işıklar içinde kalsın :(

lezzetyagmuru dedi ki...

Size RABBİM sabırlar versin,rahmetli teyzeninde mekanı cennet olsun .Bir torunun anneannesinin sevgisini ne güzel dile getirmişsiniz eminim ki böyle bir toruna sahip olduğu için yaşarken cok mutlu yaşamıştır.
çünkü benim cocuklarım ve ben de sizin şu an yaşadıklarınızı ayni şekilde yaşamıştık alışabilmek cok ama cok zor.bu yüzden sizi cok iyi anlıyorum.Emir büyük yerden geliyor,tekrar sabırlar diliyorum.

öznur-ata dedi ki...

başın sağolsun..çok çok zor..Bir tek ÖLÜMÜN çaresi yok işte:((babamı kaybettiğim zamanları hatırladım okuyunca..ALLAH SABIR VERSİN SADECE

Sémy dedi ki...

Nilgün ablacım çok teşekkürler..

Sémy dedi ki...

Lezzetyagmuru cok tesekkür ederim. Allahıma dualarım bitmiyor.Rüyamda bir kez görsem , bi haber alır gibi,bilsem ki rahat..Acı geçmiyo ama acıyla yaşamaya alışıyorsun.Ananem benim , ben de ananemin cocugu oldum.Yaşamak çan eğrisi gibi.Başladığın yerde bitiriyorsun.Allah bu acıyı çeken herkese sonsuz sabır versin...Herkesin yaşadığı kendine zor..Tekrar çok teşekkür ederim.sizinde başınız sağolsun,mekanı cennet olsun..

Sémy dedi ki...

öznür hnm. çok teşekkür ederim.Allah size de sabır versin,oğlunuzu bağışlasın.Sevgiler..

JERRY dedi ki...

Aynı acıyı senin adına okuyunca ben yasıyorum su anda.. Dayanamıyorum kaybetmelere, ölüm olmasın..gidenler geri gelsin.. Baska olsun bu dunyanin duzeni...